9 september 2020 - Julia 18 år

Hej!
 
Jag har gjort ett 18-årskort till en fotbollstjej.
 
 
Jag har använt ett mönsterpapper från Maja Design "lantliv". Fotbollsnätet är egentligen ett fiskenät gjort med en die från Amy design. 
 
 
 
Siffrorna är gjorda med Altenew Bold Numerals Die, först ett lager i foam och sen har jag limmat på siffrorna i röd cardstock. 
 
 
 
Insidan har samma mönsterpapper som framsidan från Maja Design och sen har jag stämplat grattis och på födelsedagen med stämplar från hÄnglar & Wings. Jag har använt en MISTI för att få bästa resultatet med stämplingen. 
 
 
Fotbollstjejen är en digital stämpel från the Paper shelter. Jag har färglagt med copics i Norrhams lagdräkts färger. 
 
Jag har använt:
Hud: E04-11-21-00-000-R20
Ögon: B45-93-YG93
Mun RV34
Hår: E57-53-43-42-40
Svart: 100-C9-7-5-3
Skor: R59-46-24
Vit gelpenna
 
Det var allt för idag!
 
Ha det bra.
KRAM Rosa

1 september 2020 - bröllopskort

Hej!
 
Jag har gjort ett bröllopskort och i lördags gifte sig paret så nu kan jag visa kortet.
 
 
Jag har hittat inspirationen från Art-Dorota via en bild på Pinterest
 
Jag har använt papper från Lemoncraft Forget me Not, en ljuvlig pappersserie i turkos.
 
 
Texten har jag skrivit ut på datorn med fonten JaneAusten. Blommor från Prima och Wild orchid Crafts och så letade jag fram blad från gömmorna. Jag stansade ut tre stycken blomostänglar med en die jag tror jag köpt på Wish för länge sen. Jag har penslat på lite gesso på blommor och blad.
 
 
 
Längs kanten har jag ritat vita streck med vit gelpenna, alla kanter har färgats in med Distress ink Walnut stain och så glitterlim Stickles Star dust. Metallhjärtparet tror jag att jag beställt från Py Hobby. Pappershjärtan har jag stansat ut med en die från Sizzix och ritat av samma die och klippt för hand de större hjärtana. 
 
 
På insidan har jag dekorerat med Sonja Aldéns vackra sång För att du finns. Det är en stämpel från Inkido. Jag har färgat in med distress ink Peacock Feathers och en Tim Holtz stencil med nummer THS138, den är så himla läcker.
 
 
 
På andra sidan har jag stämplat med textstämplar från hÄnglar & Wings. Katten är utstansad med en die från Hobby Solution.
 
 
 
På baksidan fick en bit spillpapper som blev över från framsidan dekorera med min handgjord av-rundel.
 
 
 
Mittuppslaget.
 
 
 
Jag har monterat med tejp och 3D-kuddar. Jag har också sprayat med Distress Spray Stain Peacock Feathers och lite vit akrylfärg över kortet. 
 
 
 
 
Det var allt för idag!
 
Ha en fortsatt bra dag!
 
Kram Rosa

RSS 2.0