25 juli 2014 - DT alster för Pysseldags

Hej!
 
Igår var det torsdag och då bloggade jag som vanligt hos Pysseldags.
Den här veckan knåpade jag ihop en korg i form av ett hjärta. Jag ska köra lite kärlek/bröllopstema nu några gånger i bloggen och jag börjar med det här.
 
 
I Pysseldags blogg kan du se mer bilder och detaljer om korgen, även vart du kan hitta mallen.
 
Ha det så bra!
KRAM Rosa
 
 
 

20 juli 2014 - Bokkort till brudpar

Hej!
 
Idag vill jag gärna visa det bokkort jag gjorde till min kusins bröllop!
 
 
Jag har använt mönsterpapper från Maja Designs Crea Diem-kollektion. Instruktioner till hur man gör ett bokkort finns hos Scrapdraken, den följer jag alltid! Kantstansen är EK Success small scalloped border. 
 
 
Ramen runt brudparet är Spellbinders floral ovals. Tagen är från Magnolia. Jag skrev först ut deras namn och datumet för bröllopet på en bit cardstock. Namnen fick bli en vimpel som jag satt fast med brads. Tagen har fått band, spets och pärlor som är ihopknutna med ett tunt lingarn. Blommorna kommer från Wild Orchid crafts.
 
 
 
Baksidan av bokkortet såg jag till att få med de fina körsbärsblommorna på pappret. Här har jag stämplat min personliga stämpel från Pysseldags.
 
 
 
På bokkortets rygg har jag skrivit ut den här digitala stämpeln En dag att minnas som också är från Pysseldags. Jag tycker den är klockren att använda i det här sammanhanget!
 
 
 
Här har vi en närbild på Magnolias brudpar. Jag har stämplat på 4CC 250 g med en brun adirondack-dyna. Jag har färglagt med Copics. 
Brudklänningen är W0, W1 och W3
Skjorta: B02, 04, 06
Byxor: C7, 5, 3
Hud: E11, 21, 00 och R20
Tildas hår: E50, 51, 53, 55
Edwins hår: E50, 35, 57, 59
Blommor: R81 83
Runt om: B000
 
 
 
Här är bokkortets insida. Till "boksidorna" har jag använt akvarellpapper, jag har färgat in dem med walnut stain på kanterna och kantstansen är en EK Sucess. Inuti har jag satt en bit band fastsatt med brads för att kunna hålla fast ihoprullade sedlar. Den personliga hälsningen sattes till vänster, jag skrev ut den på cardstock med fonten Edwardian script och i datorn fogade jag ihop texten med en ram från Pysseldags. 
 
 
 
Baksidan av bokkortet.
 
 
Ha en fin dag och lämna gärna en liten hälsning innan du skuttar vidare!
♥ Kram Rosa ♥
 
 

17 juli 2014 - DT kort för Pysseldags

Hej!
 
Här är mitt torsdagsbloggeri för Pysseldags!
 
 
Detaljer om kortet hittar du hos Pyssledags
 
 
KRAM Rosa
 
 

15 juli 2014 - Top 3

Hej!
 
Inget nytt i bloggen idag mer än en liten rolig grej att mitt kort till Make it Colourfuls utmaning #10 blev vald till top 3! Jag var med i den enkla utmaningen att skapa ett kort i rosa och brunt. 
 
Det var det här kortet: 
 
 
 
 
Kram Rosa
 
 

4 juli 2014 - födelsedagskort

Hej!
 
Jag har en vän som fyller år idag, Linda/ Pysselbus och jag har gjort ett kort till henne som jag nu vet har landat i hennes brevlåda så jag kan blogga det :-)
 
Jag gjorde ett stafflikort och mönsterpappren kommer från My Minds Eye och textstämpeln är InkyWings.
 
 
 
Eftersom Linda är en hejare på att färglägga så är det ju roligt att skicka något som jag också har färglagt. 
 
Make it Colourful är juli månads utmaningar att måla motiviet med blonda färger och den svårare utmaningen är att få till veck på t ex kläder. Jag har försökt följa instruktionerna på CopicmarkerSveriges blogg för att få till skuggningarna i vecken. Svettigt men kul :-) Jag brukar bara köra på lite som jag känner för i vanliga fall men nu ansträngde jag mig för att tänka ljuskälla och toppar och dalar.
Make it Crafty släppte igår en ny kurs i färgläggning som handlar om veck och i natt råkade jag trycka på köpknappen... så nu ska jag försöka fördjupa mig lite i det framöver. Synd att semestern snart är slut.
 
Nog snackat, här kommer lite fler bilder på kortet till Linda.
 
Blommor, pyntbär och pärlspröt som jag hoppas sitter kvar efter postsorteringen.
 
 
 
Här är en närbild på Sweet Stephanie från Make it Crafty. Runt bilden har jag stämplat med Stempelgledes Vintage garden. Färgen är Walnut stain.
 
 
 Färgerna jag har använt är de här på bilden. Den blå som saknar text är B45. Den längst till höger är blendern. Den använde jag till underkjolen. Copicspennor hittar du till bra pris hos Pysseldags!
 
 
 
Här är en närbild på håret.
 
 
 
Här är en närbild på kjolen med sina veck. Att försöka göra en genomskinlig kjol var klurigt men jag blev ganska nöjd ändå för att vara första gången.
 
 
 
Kortet framifrån, jag har använt vit spets och halvpärlor som dekoration. 
 
 
 
Ha en fin dag! Lämna gärna några ord innan du hastar vidare så blir jag så glad!
 
♥ Kram Rosa ♥

3 juli 2014 - DT alster för Pysseldags

Hej hopp i galopp!
 
Jag har bloggdag hos Pysseldags idag och nu har jag vikt ihop en hemlig ask minsann!
 
 
Hur den ser ut på insidan avslöjas i Pysseldags blogg och där finns även en länk till hur man själv kan göra en!
 
Ha en fin dag!
Kram Rosa
 
 

RSS 2.0