29 juni - bröllopsdagskort

Den 23 juni firade mina föräldrar Safirbröllop, 45 år som gifta! Grattis!

Jag gjorde ett kort till dem förstås och det visar jag idag.
Jag har använt Maja Designs trägolvspapper och stommen är akvarellpapper.Lite blommor i hörnet med glitter på.Utstansade siffror och bokstäver som jag lagt ett lager glossy accent på.På insidan har jag stämplat hörnstämpeln från Pysseldags och dragit streck mellan. Grattisstämpeln den kommer från Inkido.
Närbild på brudparet från Magnolia. Jag har färglagt med mina nyanlända Distress Markers (jag är sååååå lycklig, har längtat efter dem länge hihi) Brudgummens skjorta däremot är färglagd med färg från distressdynan i sommarfärgerna som Ranger precis släppt. Underbar blå färg och den rosa färgen har jag lagt på rosorna i buketten och den gröna finns med i roskvistarna. Runt om brudparet har jag duttat liquid pearls.Texten kommer från Inkywings. Jag har satt blå kristaller runt om kakservetten med tanke på att det är safirbröllop som firas.Kortet i sin helhet.


Jag blir väldigt glad om du lämnar en kommentar innan du går!
KRAM Rosa


28 juni - DT alster för Pysseldags

Välkommen torsdag och två dagar kvar till semester, tjoho!

Jag bloggar som vanligt för Pysseldags idag och visar idag ett teljuskort.

En liten titt får du här:Välkommen in och titta på resten av kortet hos Pysseldags!

Pssst! I helgen är det 37% rabatt i shopen, så passa på!

Kram Rosa


26 juni - Födelsedagskort nr 3

Idag kommer det tredje födelsedagskortet jag gjort på beställning. Det är kul när det uppskattas det jag gör och att jag får förtroendet att tillverka kort åt någon annan!

Informationen om födelsedagsbarnet var att hon tycker om himmelsblått och blommor.

Mönsterpapper som vanligt från Maja Design. Stämpeltexten är från Vilda Stamps. Siffrorna har jag stansat ut i vitt wellpapp. Körsbärsblommor från Wild Orchid Crafts och grönt band från Ohlsons tyger. Bokstäverna är från Panduro och så har jag glittat på dem lite.Det fick bli ett mönsterpapper med körsbärsblommor även på insidan, så det verkligen fick blomma ut :-) Högra sidan höll jag mer klassisk med mina hörn och grattisstämpeln.Baksidan med min personliga stämpel.Närbild på Mimosa från Bildmålarna. Jag har färglagt henne med Distress Markers som jag fick låna på vår senaste scrapträff. Jag har figurklippt henne och färgat in kanterna lite så de inte skriker vitt. Hon är monterad med distanskuddar så hon sticker ut lite.Nu har jag äntligen egna Distress Markers, det är så otroligt kul att jobba med dem och tillsammans med en vattenpensel. Jippi!

Välkommen tillbaka imorgon!

KRAM Rosa

25 juni - Födelsedagskort nr 2

Välkommen!

Idag visar jag det andra födelsedagskortet jag fick beställning på för några veckor sedan.
Vad passar väl bättre till någon som fyller 75 år än ett stort fång med blommor!
Här har jag använt mönsterpapper från både Maja Design och Inkido.Insidan fick bli ganska enkel med en fjäril (minns inte från vem just nu) och grattisstämpel från Inkido.På framsidan gjorde jag ett flaggspel igen och har stansat ut siffror och bokstäver och sedan lagt ett lager glossy accent på dem.Jag har stansat ut hjärtan med en kant-die från Magnolia och satt bakom mitt mönsterpapper så det blev en bård. Bokstäverna "grattis" är foambokstäver från Panduro, en riktig favorit, jag har lagt ett lager platinumstickles ovanpå bokstäverna.Närbild på blomsterarrangemanget. Det är pärlspröt och pistiller, rosor och blad som jag bundit runt med ett band.Här är en närbild på Tilda med rosor. Jag har lagt ett lager glossy accent på fjärilen men det syns inte på bilden. Glitterlim på blusen och på rosorna. Hon är färglagd med Promarkers och jag har skuggat med MCP-tekniken.På baksidan finns så klart min personliga stämpel på ett matchande mönsterpapper.Tack för att du lämnar en kommentar innan du går :-)
Välkommen tillbaka imorgon!
KRAM Rosa

24 juni - födelsedagskort

Jag fick en beställningar på några födelsedagskort för ett tag sedan. Nu är det dags att visa dem!

Jag börjar med det som är till en kvinna som fyller 50 år.

Det är Maja Designs senaste 6x6 mönsterpappersblock jag använt. Kanterna är skrapade och infärgade med walnut stain.På insidan har jag satt fast utstansade siffror och bokstäver (Sizzix bigz och Quickutz Magnolia) På högra sidan har jag stämplat med hörnan från Pysseldags och grattisstämpeln från Vilda Stamps.Skylten är en Magnolia dohickey (eller vad de nu heter) och Grattisstämpeln är från Reprint.En liten rosbukett och pärlband i hörnet. Bården är gjord med en stans från Whimsy stamps och så har jag trätt ett rosa band genom det.En närbild på Tilda. Jag har färglagt henne med Promarkerspennor. Blev för en gångs skull riktigt nöjd med färgläggningen av håret, det är alltid lite klurigt. Skorna har jag lagt ett lager glossy accent på så det ska se ut som lackskor.Tack för titten! Lämna gärna några ord innan du går och välkommen tillbaka imorgon för det andra födelsedagskortet :-)

21 juni - DT inlägg för Pysseldags

Idag bloggar jag ett kort hos Pysseldags för de som kanske är helt nya i scrapvärlden. Det finns ju bra sätt att komma igång. Bland annat genom att använda färdiga kortkit.  

Här är ett litet smakprov på dagens inlägg! 

Välkommen in i bloggen hos Pysseldags för att se mer!

Kram Rosa


20 juni - Avtackning av kollega

Ojoj, vad det har blivit svårt att få tiden att räcka till! Bloggen har verkligen fått stå tillbaka för mitt "nya" liv. Jag har börjat träna igen, så himla skönt!

Idag visar jag i alla fall ett kort som jag gjort till min vän och kollega Annica, det är från oss alla på enheten.

Jag har länge velat lifta ett kort som Marianne har gjort, det är ett trestegskort med en extra framsida som hon gjorde så snyggt. Här är min version.
Papper är från Maja Design (som vanligt, verkar det som hihi) Det är den nyaste kollektionen där det finns flera nya favoriter. Flickan är från ett klippark med vintagebilder.
 


Så här ser kortet ut öppnat. Jag har använt ett par spellbinders för att stansa ut den franska liljabården på kanten och den runda med hjärtan.Jag satte dit en fjäril också innan kortet blev överlämnat, tyckte det blev för tomt annars. Fjärilar kan aldrig bli fel :-)

På högersidan har jag skrivit ut på datorn vår hälsning på ett CC4 papper och så har jag färgat in kanter och stämplat lite svirvlar.Så här ser baksidan ut. Jag använde min kantstans även här för att få skarven att se lite snyggare ut. Självklart har jag stämplat min personliga stämpel på baksidan också.

Lycka till på nya jobbet Annica, men jag kommer att sakna dig. KRAM!

14 juni - DT kort för Pysseldags

Välkommen till en ny torsdag!

Tiden bara rusar iväg och det har varit lite tomt i bloggen, men det kommer! Jag har gjort några kort som bara längtar efter att få bloggas :-)

Idag är det i alla fall min bloggdag hos Pysseldags och som vanligt så får du en liten titt på kortet här:Välkommen att se resten av stafflikortet hos Pysseldags och lämna gärna spår efter dig ;-)

KRAM Rosa


7 juni - DT kort för Pysseldags!

Välkommen till veckans inlägg för Pysseldags!

Nyheten där är att det nu går att köpa stämplarna även digitalt och även en hel del nya motiv, jättekul!
Den här veckan har jag gjort ett bokkort med ett smycke med hjälp av digistämplarna.
Kika gärna in i Pysseldagsbloggen och se resten av bilderna, jag har lagt in många...Kram Rosa


RSS 2.0