Resultatet från scrapträffen

Jag gjorde ju en grej till i lördags men var inte helt klar med den när jag gick hem. Nu så är jag nog klar i alla fall.

Jag har gjort ett grattiskort med en Magnoliastämpel som jag färglagt med Promarkers. Papper från Melissa Frances, fjäril från Roxstamps, band med rosett och grattisstämpel från Reprint. Jag har försökt mig på ett litet blomsterarrangemang på kanten och så har jag lagt lite stickles runt kanten på ovalen. Lite distress vintage photo runt papperskanterna är det också."Edwin" i närbild.Insidan av kortet:Grattis idag till alla födelsedags"barn"! Inte minst min pappa :-)

Scrapträff!

Jag har varit på scrapträff, ååååååå vad det var kul! 9 jätteduktiga och erfarna scrappare och så jag. Vi höll på mellan 10-22 och tiden gick fort. Jag är en långsam skapare så jag hann väl inte så mycket, men jag gör ju ganska pilliga saker i och för sig. Jag gjorde ett teljuskort och jag är nästan klart med ett vanligt kort också, det behöver lite justering och en insida bara.

Teljuskortet är gjort i lila för att matcha ljusen. Vanlig cardstock som jag stämplat lite swirls på och embossat med hologrampulver. Kanten är stansad med X-cut "Flower Doily". Min bordsgranne Tussan var snäll och lånade ut sina spellbinders till mig så jag använde dem till formen på hålet i asken, huvudet på tagen och till framsidans stämpel. Designpapper från Maja design och serien "Ska vi ta en fika", det finns nog inga fula papper över huvud taget därifrån. Stämpeln "istället för en blomma" kommer från Vilda och "kramar, vänskap..." kommer från Inkido. Bandet med hjärtan har jag köpt på Ohlsons tyg i Gävle.
 
Mitt andra kort får ni se när det är helt klart :-)

Jag vill passa på att tack Åsa/asamia för en jättefin dag och att jag fick vara med!

Lite nya inköp

På tävlingen hos Panduro så kom jag tyvärr inte med bland top 10 fast jag låg där nästan hela tävlingstiden i alla fall. Tror att jag kanske slutade på en total 13:e plats eller liknande. Alla som tävlade fick 20% rabatt och nu har jag utnyttjat den. Köpte inte så där jättemycket grejer, ska ju snart på 2 mässor! Men en ny väska behövdes för kommande pappersinköp :-) Några julinspirerade papper blev det också och en stämpel med recept på pepparkakor.Jag fick paket från Roxstamps också med lite nya roliga stämplar och dekorationer!Nu hade jag ju egentligen bestämt mig för ett köpstopp i september, men om fakturan ska betalas i oktober kanske det inte räknas... eller.... :-)

Nu längtar jag till lördag då det ska scrappas hela dagen! Då ska min rullväska packas för första gången, blir bra generalrepetition inför scrapträffen i Avesta om några veckor!

Pyssel i kaos

Häromdagen när snickarna var här och gjorde sin grej och jag försökte hålla mig ur vägen så hamnade jag i köket med mina pysselsaker. Monterade 3 stämplar som jag köpt från Bildmålarna och kände att jag nog ville göra ett kort också. Jag brukar vara omständig och långsam när jag gör kort och nu försökte jag göra ett lite snabbt.

Den fina stämpeln "Ha en underbar dag" har jag suktat efter ett tag och nu är den min :-) Jag embossade den med silver och fyllde sedan i med promarkerpennor.Bandet går runt om och dekorstenar finns i hörnen.Inuti så har jag behärskat mig till att använda enbart ett utstansat vitt papper och så har jag färgat in pappret på kanterna och stämplat Grattis.Jag har nu en skjutdörrsgarderob i min hall :-) jippi!

Höstkort

Men nu var det då länge sedan det skrevs något här. Jag har fullt upp med att rusta hallen och göra lite andra omflyttningar så att jag förhoppningsvis snart har en egen permanent pysselhörna! Idag köpte vi i alla fall ett skrivbord och hurtsar. Så nu ska vi försöka göra oss av med en loftsäng och ett akvarium så kan förvandlingen börja.

Jag har i alla fall hunnit göra ett kort bara för att få ta i pysselsakerna. Då passade det mig bra att använda mig av septemberutmaningen hos Svensk Scrapbooking och utgick från den skissen.

Jag fick med en så söt stämpel när jag beställde från Bildmålarna sist, en hösthälsning, och den fick bli det som angav tonen i kortet. Det blev helt enkelt ett höstkort.

Så här ser det ut:Papper från My minds eye, höstlöv från storyteller, bandet med hjärtan är från den lokala tygaffären, flygfäet är en charm jag fick med en traderabeställning en gång och hjärtat från Inkido.


Ha en härlig helg! Själv ska jag skruva garderobsstommar... men det blir ju härligt när det är klart! :-D


I väntan på tomten 2Lillblomman ger en chans att få hela kollektionen av Pionserien I väntan på tomten II som är otroligt vacker! Så vem vill inte försöka vinna! Klicka på bilden för att se hur man kan göra för att vinna.

Jag har gett mig själv ett litet köpstopp just nu, så då försöker jag vinna istället, haha!


BlogcandyJag deltar i en möjlighet att vinna så kallad blogcandy från Kylie som firar att hon bloggat i två år!

Håller tummarna :-)

Burkaltring

Nu har jag altrat en pringlesburk igen. Då jag har lite dålig fantasi följde jag samma tänk som till förra burken men med nya spetsar och papper. Men jag bara älskar den här stämpeln jag har från Roxstamps, "du vet väl om att du är värdefull". Tycker den passar utmärkt ihop med stämpeln  från Vilda med "be yourself, everyone else is taken".

Här kommer lite närbilder:Burken ska få bli ett pris i en tävling i helgen när jag åker på lite "rekreation" i Harsa. Hade tänkt hinna göra något mer också men jag har målat dörrkarmar istället. Hallrust på gång! Jippi!

RSS 2.0