27 juni 2013- DT kort för Pysseldags

Hej!
 
Idag blir det lite vykortsaktigt i Pysseldagsbloggen, skutta raskt vidare för fler bilder! Lämna ett spår också tack :-D
 
 
Kram Rosa
 
 
 

26 juni 2013 - Top Hat

Hej!
 
Jag fick en beställning på ett födelsedagskort till en kantor. Presenten som hör till är biljetter till musikalen Top Hat som går i London. Då hittade jag det här dansande paret som digistämpel på freevintagedigistamps som passade perfekt till tillfället. 
 
 
 
 
Jag har färglagt med copics på hud och klänning. Rut om har jag stämplat med en del av en stämpel från Stempelglede. 
 
 
 
Grattisstämpeln är en digistämpel från mitt Pysseldags, den finns nu faktiskt också i gummi i två storlekar så kolla gärna in det!
 
 
 
På insidan har jag gjort en ficka där förhoppningsvis de riktiga musikalbiljetterna fick plats, jag väntar på att få höra hur det gick :-) Jag gjorde två symboliska biljetter på utsidan med hjälp av dies från Quickutz.
 
 
 
I hörnen stämplade jag med Kaiserkrafts fina stämpel. Gratulationsstämpeln på till höger kommer från Vildastamps
 
 
Från andra hållet ser kortet ut så här där man kan se min personliga stämpel på baksidan:
 
 
Mönsterpapper från Maja Design. Dies från Spelllbinders, kantstans från Martha Stewart, metallhörn från Frulansdesign på Facebook Bokstäverna är foambokstäver från Panduro. Blommorna kommer från WOC.
 
Hoppas du fått lite inspiration! Skriv gärna en kommentar innan du går så blir jag glad :-D
 
KRAM Rosa
 
.

23 juni 2013 - Bidrag till Copicsutmaning

Hej!
 
Hoppas midsommaren har varit fin och pysslig! Jag har suttit i pysselrummet, men det blir inte mycket gjort tyvärr. Men ett kort har jag fått ihop i alla fall! Jag har färglagt med Copicspennorna och hänger på utmaningen hos Copicmarkersverige-bloggen. Där är månadens utmaning att göra ett kort helt i vitt, förutom själva motivet.
 
Jag har färglagt stämpeln Ginger House Wife från Make it Crafty. Det är en digistämpel som jag köpt, superenkelt att ladda ner och betala med paypal. 
 
 
Jag har torrembossat 4cc-papper och gjort även fotomattor av samma papper. 
 
 
Jag har färglagt hemmafrun med färgerna:
Hud: E11, 00, 000 och R20
Hår: E49, 47, 35, 43, 40
Klänning och skor: R 85, 83 och 81
ögon: B45 och 99, C9
Skugga: C3, C1, B000
 
 
Jag stämplade Välkommen (från Pysseldags) och gjorde en vimpel av den. 
 
 
Vita rosor och vita pyntbär fick pryda varsin sida av stämpeln. Det fick bli lite grönt med, för det sitter liksom fast i blommorna. Bakom motivstämpeln sitter en utstansad ram från Marianne Design. Jag har duttat på liquid pearls runt om motivet. Fäst med 3D-kuddar för att det inte ska bli så platt. 
 
Ha en fin dag och lämna jättegärna spår efter dig <3
 
Kram Rosa
 
 

20 juni 2013 - DT inlägg för Pysseldags

Hej i midsommartid!
 
Jag visar ett kort idag där motivet har färglagts för en utmaning på Make it Craftys facebooksida. Det handlade om att färglägga brunt hår och Zoe från MIC som är suverän på färgläggnng lämnade feedback till alla som ville ha det. 
 
Kika in i Pysseldagsbloggen för att läsa mer om det och även se vilka färger jag använt till motivet. 
 
 
 
Ha det så bra, lämna spår!
Kram
 
Rosa
 
 

13 juni 2013 - DT kort för Pysseldags

Hejhej!
 
Dagsf för lite bloggeri igen för Pysseldags räkning!
 
Jag har embossat och färglagt digistämpeln Copica från Saturated Canary med Copics. Vilka färger jag använt kan du se när du skuttat vidare till Pysseldags blogg! Välkommen dit.


 
Ha en fin dag! Lämna gärna spår efter dig så jag vet att du varit här ;-)
 
Kram Rosa
 
 
 
 
 
 
 
 

11 juni 2013 - Tackkort till läraren

Hej!
 
Idag har min son gått ut lågstadiet, helt otroligt så fort tiden går! Skolavslutningen fick ett avbrott helt plötsligt när brandlarmet gick igång! Jag trodde det var en telefon som ringde men alla barnen visste vad det var så de bara drog iväg till sin uppsamlingsplats och väntade (otåligt) på klarsignal att gå tillbaka till klassrummen. Glassen höll ju på att smälta bort :-) Det visade sig vara en klass som hade tänt tomtebloss på en tårta och såååå kul får man inte ha på skolan. 
 
Jag gjorde en personlig hälsning till sonens fröken eftersom jag tycker att hon gjort mycket för oss under läsåret. 
 
Så här ser det kortet ut. 
 
 
Motivet är från Saturated Canary, tyckte det var en passande sommarbild. Textstämpeln kommer från InkyWings. Jag har färglagt med Copicpennor. Runt om kanterna har jag stämplat med min äntligen inköpta Vintage garden-stämpel från Stempelglede.
 
 
 
Jag har torrembossat ett vitt cardstock med en embossingfolder som kom med tidningen "Simply Cards and papercraft". 
 
 
 
Enda utsmyckningen fick bli bandet och rosetten med en brad runt, ville inte att mönstret i det embossade pappret skulle försvinna.
 
 
Insidan fick samma mönster men jag har embossat ett transparent papper istället. I mitten stämplade jag en liten ram och skrev för hand (givetis så retade jag mig på att jag inte kunde centrera min handstil, precis som om jorden skulle gå under av det...) 
 
 
Här är en liten närbild på ansiktet:
 
 
Ja det var allt för mig idag, nu ska jag strax iväg och jobba kväll. Längtar enormt efter semester men än så är det långt till dess. 
 
Ha en fin dag!
Kram Rosa
 

6 juni 2013 - DT kort för Pysseldags

Hej!
 
Idag blir det lite lätt somrigt i bloggen.
 
 
Skutta gärna vidare till Pysseldags för att få se hela kortet :-)
 
Ha en underbar nationaldag!
 
Kram Rosa
 

RSS 2.0