26 juli - DT kort för Pysseldags

Välkommen till min bloggtorsdag hos Pysseldags!
Jag visar ett kort där jag färglagt motivet med Promarkers och en rolig text till någon som fyller år.
Tjuvkik får du här:För att se hela kortet så klickar du dig vidare till Pysseldags!

Kram Rosa


23 juli - födelsedagskort

Min granne fyller år idag och jag har smygit ner ett kort i hennes brevlåda.

Jag har äntligen blivit sams med min skrivare och har lyckats skriva ut en digistämpel. Den här kommer från Saturated Canary och var en freebee i förra veckan men finns nu att köpa i henne shop istället. Den är underbart söt!Jag har färglagt med Promarkers. Lite glitterlim och gelpenna är använd på motivet också.
Blommor från bland annat WOC. Utstansade blad från Magnolia.På insidan har jag stämplat hörnen från Pysseldags och grattisstämpeln är från Vilda Stamps.
På baksidan har jag använt samma mönsterpapper som på framsidan och stämplat min personliga stämpel (från Pysseldags) direkt på den.Kortet i sin helhet. Lite ostduk bakom motivet, textstämpeln kommer från Inkido, blomswirlarna är clearstamps från Viva Decor. Mönsterpapper från My Mind's Eye men två olika kollektioner: Stella & Rose och Bloom & Grow.En till bild på framsidan.

Ha en fin dag och välkommen tillbaka!
Skriv gärna en kommentar innan du går.
Kram Rosa

19 juli - DT kort för Pysseldags

Välkommen till ännu en bloggdag hos Pysseldags!
Idag visar jag ett kort jag färglagt med Distress Markers.
Här kommer en liten tjuvtitt som vanligt :-) För att se hela kortet så skutta in till Pysseldags!Ha en fin dag och lämna gärna ett kommentar innan du går!
Kram Rosa


16 juli - julkortsutmaning för vecka 27

Jag försöker göra ikapp några av mina missade utmaningar på ettjulkortiveckan-bloggen. Jag har gjort vecka 27 nu som ska innehålla min favoritjulstämpel och en motivering till varför den är en favorit.

Jag har ett par favoriter men det fick bli den här. Motiveringen till det är att jag gillar budskapet och att det gäller att försöka komma ihåg det när julruschen börjar. Dessutom så var den här stämpeln borta länge och jag trodde att jag råkat slänga den när jag städat av pysselbordet, men till min stora glädje hittade jag den i botten av en kasse där jag hade alla mina band och spetsar! Tjooohooo!

Så här blev kortet:Jag ville att kortet skulle bli enkelt men ändå effektfullt. Pappret från Docraft har glittrande granar, som inte framträder så bra på fotot.Närbild på hjärtat med stämpeln från Inkido. Jag har embossat den med bridal, men det syns inte heller på bild så bra. Hjärtat har jag monterat med 3D-kuddar.Kortet från sidan så insidan skymtar, där jag som vanligt stämplat min hörna.Baksidan med min personliga stämpel.

Ha en bra dag!
Kram Rosa

15 juli - julkort för vecka 28

Ja men äntligen har jag fått till ett julkort igen! Kom av mig då jag fick lite beställningar på kort helt plötsligt.

Veckans utmaning på bloggen "ett julkort i veckan" är att det ska vara något med en stjärna och/eller måne.Så här blev mitt kort. Röd cardstock, grönt spillpapper, wellpappstjärna, några röda halvpärlor, stämpel från Reprint och så Tilda från Magnolia.En närbild på Tilda färglagd med Promarkers. Jag fortsätter öva med färgerna, har också beställt lite fler pennor idag. :-)Insidan med Pysseldagshörnet och så en julkram som är från Inkido.

Hoppas nu att jag får till några fler julkort framöver :-) Ska se om det är några av de tidigare veckornas utmaningar som jag ska kasta mig över.

Och idag har jag faktiskt solat! Ja, du läste rätt! Det kom fram en sol även om det blåste rätt rejält, men ligger man nära marken så märks det inte så mycket hihi!

KRAM Rosa

14 juli - kort till en utmaning

Igår var jag med i en utmaning på facebook där en skiss skulle följas och vi hade mellan kl 17-23.30 på oss att göra klart alstret. Jag är ju så långsam men faktiskt hann jag få in något i tid jag med :-)

Jag har varit sur och tvär de senaste dagarna för jag vill ha SOOOOOL på min semester, det är ju perfekt scrapväder men det har inte hjälpt. Men det var roligt att göra den här utmaningen i alla fall så lite gladare blev jag, haha!

Så här ser skissen ut som Ulrika Wandler har gjort. Om du gillar den så har hon fler på sin blogg som du hittar HÄR.
Så här blev mitt kort:Jag har som vanligt använt mig av Maja Designs papper. Tårtpappret har jag köpt på Ockelbo marknad. Stämpeln är en av de nya från Magnolia, jag fick hem den i måndags.En närbild på nedre delen där jag satt en självhäftande korkskylt som låg i gömmorna. Hjärtat är en grå chipboard som jag färglagt med blå inca gold. Den färgen är häftig och glänser metalliskt! Nu blev det lite för häftigt för det här kortet så jag tog en bit ostduk och lindade runt för att ta ner färgen lite. Blev faktiskt riktigt nöjd över den lösningen.Här kommer en närbild på Tilda med sin "jar of hearts" (en av mina favoritlåtar heter så med Christina Perri, kolla gärna upp den!)
Jag har färglagt med Distress Markers och vattenpensel. Jag har stämplat med en clearstamp i hörnen från Viva och så är det lite glitter här och var.Insidan med min älskade hörnstämpel från Pysseldags. Snart kommer en som är vänsterställd också, det ser jag fram emot!På baksidan har jag stämplat min personliga stämpel på ännu ett matchande Majapapper.

Ha en skön dag, jag ska försöka sluta sura över regnet. Får väl gå ut och hoppa i någon vattenpöl så det blir lite roligare :-)

KRAM och lämna gärna spår efter dig så blir jag så glad, så glad :-)


12 juli - DT kort för Pysseldags

Idag så bloggar jag för Pysseldags!

Välkommen dit för att se mer :-)

KRAM Rosa


5 juli - DT kort för Pysseldags

Kan ni fatta att nu har jag semester!
Så härligt det känns att slippa behöva ställa väckarklockan och få äta frukost ute på altanen i lugn och ro. Underbart! Det är vardagslyx tycker jag.
I tisdags satt jag hela dagen ute på altanen. Jag tog med mina pysselsaker också och gjorde kortet som jag bloggar om idag hos Pysseldags.Välkommen dit för att se fler bilder på kortet!

Kram Rosa


RSS 2.0