30 april 2013 - färgläggning är kul!

Vi hade ju scrapträff i lördags här i Gävle och då hann jag göra 2,5 kort. gjorde klart det sista kortet hemma. Det tänkte jag visa idag. Motivet har jag färglagt med Copics. Jag har 36 pennor (av 358 möjliga) men det går att göra fina kombinationer av dem. Det kliar däremot i fingrarna för att trycka på köpknappen på datorn... men jag ska fundera lite mer vilka basfärger jag vill ha och inte vara allt för obetänksam. kanske... :-p
 
Den här digistämpeln från Saturated Canary fick gå i grönt. Mönsterpappret kommer från Maja Designs Vintage Spring collection.
 
 
Här är en närbild på motivet:
 
 
På kanten har jag stämplat en poststämpel från Magnolia. 
 
 
I hörnet en tag från Magnolia som jag stämplat Åsa/asamias poststämplar på. Lite spets och band i öglan.
 
 
 
Blad som är gjorda med dies från Magnolia och så lite blommor och halvpärlor.
 
Hoppas du gillar det du ser, lämna gärna en kommentar ;-)
 
KRAM Rosa

28 april 2013 - Bidrag till Copicmarker Sveriges utmaning

Ja jag har ju gjort det igen, handlat lite.... :-) Fick prova Cizas copicpennor förra helgen och jag blev såld, hihi! Jag gillar penselspetsen och alla härliga färger så nu har jag köpt mig några stycken egna pennor och jag fick dem nu i fredags. 
 
Jag kör på direkt med att delta i Copic Marker Sveriges skissutmaning. Why not liksom :-D
 
Det är Tussan som gjort den fina skissen och som jag vridit lite på och gjort några andra saker men annars försökt följa den.
 
Så här ser mitt bidrag ut: 
 
 
 
Jag har färglagt en digistämpel från Weestamps "sweet blossom". På träffen skrev jag ner vilka färger jag använt, men den lappen är som bortblåst. Jag har ju inte så många pennor att välja på så jag ska försöka få till det ändå eftersom det är önskemålet från copicbloggen.
 
 
 
Hud: E 00, 11 och R 20
Klänning och hårband: V 99, 95, 93, 91, RV000
Strumpbyxor: B97, 95, 00
Hår: E 43, 42, 35, 00
Nalle: R 20, E 43, Y 21
Gren och blommor och fjärilar: R 85, 81, 83, RV000, E 49 och E 29
 
 
 
Lite blommor från Wild Orchid Crafts och lite bling i form av halvpärlor, stickles och liquid pearls.
 
 
 
Så här ser kortet ut lite från sidan. Jag har använt mig av Cheery Lynn-dies som ram. Mönsterpapper är Maja Design men det gröna pappret är Bildmålarnas. 
 
Nu ska jag prova att ladda upp mitt kort till tävlingsbloggen! 
 
Lämna gärna en kommentar innan du går så jag får lite feedback på min helt nya passion, hahaha!
 
Kram Rosa
 

25 april 2013 - DT alster för Pysseldags

Hej! här har det ekat tomt ett litet tag igen. Det är mycket med övertid på jobbet men också roliga saker som DT-träff hos Pysseldags som gjort att det inte hunnit uppdateras något. Men nu så kommer det ett litet inlägg i alla fall, jag har kors i taket gjort en LO! Den gjordes i helgen på vår DT-träff i Östergötland hos Ciza på Pysseldags. 
 
Här är en del av den och som vanligt så kan du se resten av alstret i inspirationsbloggen hos Pysseldags.
 
 
Ha en fin dag!
Kram Rosa
 

11 april 2013 - DT kort för Pysseldags

Hej!
 
Då är det dags för ett litet DT-inlägg igen!
Skutta glatt vidare till Pysseldags för att se hela kortet.
 
 
Ha en fin dag!
 
Kram Rosa
 

7 april 2013 - födelsedagen

Hej! Födelsedagen gick av stapeln igår och jag bjöd på smörgåstårta och en prinsesstårta. Här är lite fina grejer som jag fick :-) Tack så mycket :-)Testar att blogga med blogg.se appen så vi får se hur det går :-)kram Rosa

6 april 2013 - Grattis (i) Rosa!

Idag är det ingen vanlig dag, idag är det Rosas födelsedag :-D Ja min alltså. Dagen till ära har jag tidsinställt inlägget till den tid jag föddes, haha!
 
Jag gjorde även dagens kort på senaste scrapträffen med gänget. Det är mönsterpapper från ett block jag köpte i Avesta och delade med Åsa. Det är från First Edition paper. Tufft med alla frimärken tycker jag och passar bra tillsammans med grattisstämplarna som Åsa/asamia har gjort.
 
 
 
Jag har färglagt ännu en fin digistämpel från Saturated Canary även den här är färglagd med Promarkers. Jag tycker det är lite roligt när stämpeln sticker ut lite från ramen så ballongen fick sticka ut. Det är lite pilligt att få till och man måste tänka ordentligt, men med hjälp av Susi på träffen så ordnade det sig :-D 
Fjärilen köpte jag i Avesta, det är Cheery Lynn, bladsvirveln likaså. 
 
 
 
En liten närbild på blommorna:
 
 
 
Tittar man riktigt noga på bilderna ser man hur skrivaren har dummat sig. Fast det är ju jag som inte hade koll på hur tjocka papper den klarade av och det är därför det inte blivit perfekta utskrifter. Men jag har fått en fin present nu och det är en egen laserskrivare som fixar lite tjockare papper, tjoho! Det är bra att fylla år ibland :-D
 
Ha nu en fin lördag, här blir det smörgåstårta och vanlig tårta och lite trevligt sällskap av släkten.
 
Kram Rosa
 

5 april 2013 - Kort från scrapträffen

Jodå, du ser rätt! Det är ett inlägg från mig även idag! Faktiskt så kommer det ett imorgon också så det är bara att komma tillbaka då:-D
 
Jag visar ett kort som jag gjorde på senaste scrapträffen vi hade. Jag har färglagt en supersöt digistämpel från Saturated Canary. Jag är lite oense med skrivaren jag har till låns men till slut fick jag ut skapliga bilder som dög att färglägga. Mönsterpappren kommer från Maja Design. 
 
 
 
Här är en närbild på stämpeln. Jag har färglagt med Promarkers och en flexmarker (cappuccino). 
 
 
 
Här är en närbild på blomsterarrangemanget, bladsvirveln är en die från Cheery Lynn (en ny favorit hos mig). Jag satte även ett litet hjärta där från Papermania, en del av en vinst jag fick i Avesta från Weralena. Jag hade ju turen på söndagen att vinna på lotten i båda tävlingarna som var då:-D 
 
 
 
Lämna gärna spår!
 
Kram Rosa
 

4 april 2013 - DT kort för Pysseldags

Hej och välkommen till veckans DT-blogginlägg!
 
Jag har många bilder idag och vill så klart att ni skuttar vidare och kikar närmare hos Pysseldags!
 
 
 
 
Ha en underbar dag! Lämna gärna lite spår efter dig också ;-)
 
Kram Rosa
 

RSS 2.0