30 augusti - DT kort för Pysseldags

Jamendåvardettorsdagigendå!
 
Jag har gjort ett julkort idag! Det är en skisstävling som pågår hos Pysseldags till imorgon 31 augusti 23.59, jag är ju självklart inte med och tävlar, men ville så gärna göra något efter skissen. Skutta in till Pysseldags och titta närmare, passa gärna på att vara med och göra något efter skissen du med!
 
 
 
Kram Rosa
 

23 augusti - DT kort för Pysseldags

Men det är ju obegripligt hur fort veckorna går! Det är redan torsdag och min tur att blogga för Pysseldags!

Jag visar en liten skymt av kortet här som vanligt och vill mycket gärna få besök och kommentarer där resterande bilder finns, alltså på: http://blog.pysseldags.comVälkommen dit!

Kram Rosa


21 augusti - födelsedagskortet till mamsen

Men nu rasslar det till med flera inlägg på samma vecka, det var inte igår :-D

Var ju på en underbar scrapträff i lördags och slog personligt rekord i 3,5 kort på en dag. Brukar hinna 1,5 ungefär :-D

Idag visar jag kortet jag gjorde till min mamma som fyllde år i lördags men blev uppvaktad av mig igår.

Jag ska börja med att säga att det är en kortlift, alltså inspirerad och uppbyggd som någon annans kort. Det var med i den norska tidningen Ett Trykk nr 1 2011 av Camilla Stöen Bakke (http://cstoen.blogspot.se/). Så snygga kort hon hade med där, ojoj!

Här kommer i alla fall mitt kort:
Detaljbilder:Jag har satt lite spröt och blommor i grupp från WOC, en vimpel med en grattisstämpel från Inky Wings, brads från WOC också.I den andra hörnan finns en ros från Magnolia och så mer spröt och en körsbärsblomma. I alla hörn har jag satt fotohörn som är gjord av en die från Quickkutz som jag äntligen fått tag på själv :-) Spetsen bakom är från Blomsterlandet och jag har satt fast den med ett par häftklamrar.Jag har en liiiiten retropunch med blommor som jag använt och sedan satt ljusblå halvpärlor i mitten. Tyckte att just den detaljen på kortet var så enkel och ändå så fin!Lilla söta Tilda med sitt paket fick vara med. Stämplad med Versafine onyx svart och sedan färglagd med Distress Markers. Blomsterhörnan är en clearstamp från Viva Decor , tror jag har benämnt det namnet som Viva color i något tidigare inlägg men det är ju i så fall fel :-p

Insidan och baksidan av kortet. Grattisstämpel från Vildastamps, hörnstämpeln från Viva Decor och min personliga stämpel från Pysseldags.
Kortet i sin helhet, mönsterpapper från..... tadaaaaa: Maja Design och så vanlig cardstock i naturfärg. Bakom motivet skymtar en kakservett jag köpt på Panduro.

Mamma blev nöjd över kortet och sin present som tur var :-D

Jag blir nöjd om jag får lite snälla kommentarer, hihi!

Välkommen tillbaka! Kram Rosa


20 augusti - Rött svart vitt

Jag fick en beställning på ett 30-års kort.

Hon fyllde år i lördags så jag visar kortet nu. :-)Mönsterpappret är från K-design och jag tycker det är så läckert!
Jag har använt mig av KennyK digistämpel Miss Fortune. Hon är färglagd med Promarkerspennor. På stövlarna har jag lagt ett lager glossy accent. Monterad på kortet med 3d-kuddar för att stå ut lite.
Blommor från Magnolia och wild orchid crafts. Hjärtcharms som är fastsatt i stjälken på en av blommorna. Lite glitterlim på kronbladen.
Hjärtswirls (Magnolia) i rött och svart med lite glitter på.
Stämpeln är från Pysselmyran och den är utstansad med spellbinders och monterad på låga 3d-kuddar.
Utstansade bokstäver från en QK-platta och siffrorna är från Sizzix, allt utstansat i röd cardstock och sedan så har de fått ett lager glossy accent på sig. Hörnet är en QK-die.

På insidan har jag stämplat blomsterhörnet med en clearstamp från Viva decor. Gratulationsstämpeln är från Vilda Stamps. Sen har jag ritat streck runt med hjälp av linjal.

Efter att kortet fotats har även en sedelficka lagts till på vänstersidan. Det är gjort i samma mönsterpapper som framsidan.
På baksidan har jag satt en remsa av röd cardstock och bården är en kantstans från Martha Stewart. Min personliga stämpel kommer från mitt kära Pysseldags <3
Kortet i sin helhet igen. Övrigt material är spets och en halvpärla och stickles här och var.
Min mamma fyllde också år i lördags men hennes kort visar jag en annan dag :-) Grattis Mamsen!

Lämna gärna en kommentar innan du går!
Kram Rosa

19 augusti - julkortsutmaning för v 32 och 33

Ja men då har det blivit lite julkort pysslat igen då! Var på scrapträff igår hela dagen och då fick jag äntligen möjlighet att få till något.

Veckans utmaning hos ettjulkortiveckan.blogspot.com är att följa en skiss. Det är dessutom en dubbelutmaning för två veckor på en gång så skissen ska göras i två varianter. Ett med varma färger och ett i kalla färger.

Så här ser skissen ut:Här är mina tolkningar:
Först kommer kortet i varma färger. Mönsterpappren vet jag inte vem som gjort då jag köpt ett gäng julpapper begagnat. Julstämpeln däremot kommer från Inkido.Röd snö finns det ju en bok som heter, jag har gjort röda snöflingor med hjälp av dies från Marianne Design. Glitterlim star dust på mittendelen.
Här är kortet med kalla färger. Här tror jag pappret är från BoBunny.
Stämpeln kommer från Pysselmyran.

Välkommen tillbaka imorgon då visar jag ett födelsedagskort :-)

Kram Rosa

16 augusti - DT kort för Pysseldags

Hej och välkommen till mig!
Det har inte blivit så många inlägg den senaste tiden, vi har haft fullt upp i familjen med att försöka ordna en ny bil då vår Renault ofrivilligt blev en dikesgräsklippare istället. Tack o lov bara materiella skador men nog så besvärligt ändå. Men nu så rullar vi igen i vår fina Golf <3

Idag är det ju torsdag vilket innebär att det är min bloggdag hos Pysseldags!
Som vanligt bjuder jag på en liten smygtitt här men vill jättegärna att ni kilar över till http://blog.pysseldags.com och tittar närmare :-) Lämna gärna en kommentar så blir jag så glad!Många kramar från Rosa


9 augusti - DT inlägg för Pysseldags

Hej! Idag bloggar jag hos Pysseldags en nybörjarguide för hur man monterar gummistämplar på EZ-mount.Välkommen dit!

Kram Rosa


6 augusti - julkort för vecka 31

Jag gjorde ett försök att blogga julkortet via mobilen. Det gick INTE. Det kom bara begynnelsebokstäverna i varje ord, helkonstigt.

Nåja, jag har äntligen gjort ett julkort och suttit en stund vid pysselbordet. Livet har varit busigt den senaste tiden och pysslandet har fått stå tillbaka.

Utmaningen för vecka 31 i julkortsbloggen var att göra något med pepparkakor och/eller brunt. Så då fick det bli lite bruna pepparkakor :-) Jag har köpt julpapper på Facebook så jag vet tyvärr inte vem som tillverkat mönsterpappret jag använt. Eftersom pappret i sig var så detaljrikt så fick det bli mycket enkelt.Receptstämpeln kommer från Panduro. Jag har färgat in med walnut stain runt kanterna.Foambokstäverna kommer också från Panduro, de är så otroligt användbara och i en trevlig storlek.Ett litet hjärta som jag fått av Åsa får agera recepthållare :-)

Hoppas nu att jag snart får mer tid att skapa och blogga igen!

Ha en fin dag. KRAM Rosa

2 augusti - DT alster för Pysseldags

Hej mina vänner, äntligen dags för ett inlägg i bloggen igen! Jag bjuder idag på en födelseTag :-)
För att se hela tagen så kila över till Pysseldags blogg istället!
Här är en närbild på själva stämpelmotivet.Ha en fin dag och håll utkik, snart kommer mer i bloggen från mig :-)
Kram Rosa


RSS 2.0