Blogcandy hos Inkywings!

Nu hittade jag ännu en blogcandy som jag självklart vill vinna, vilka grejer! Grattis Inkywings till så otroligt många besök!
Klicka på länken för att komma till den här blogcandyn och en chans att vinna.
Blogcandy hos Essmo

Tänk vad man kan hitta ibland när man surfar runt på måfå! Vem skulle inte vilja ha allt det här fina!? Jag vill i alla fall. Om du också vill ha chans att vinna det här så klicka på bilden så kommer du till Essmo som firar att hon haft 50 000 besökare!
Jag har fått paket!

Jag är så lycklig för nu har jag fått paket (igen)! Men den här gången är det en härlig rullväska som har flyttat in till mig, en sån här:

Bilden har jag lånat från Scrapbruket.com där jag köpte väskan. Fick hem den på två dagar, snabba ryck. Dessutom fraktfritt! Jag är så glad så! Nu ska här åkas på pysselträffar!

Kvällspyssel

Det blev lite pysslat ikväll efter att sonen gått och lagt sig. Helgen blev ganska pysselfri eftersom jag var på kalas istället men som sagt, nu blev det lite gjort.

Jag har gjort en vit korsettväska den här gången. Jag tog vanlig vit cardstock och sedan stämplade jag det med en liten stämpel och hade på vitt embossingpulver för att pappret skulle få struktur och liv.Här syns mönstret lite bättre. Även den spets jag punchar ut syns lite här. Jag har embossat även den och sedan satt i vita öljetter.Ett cremefärgat band med guldkanter på för bindningen bak.Jag har satt en chrysantemum i dekolletaget och haft på lite platinumstickles. Runt om hela korsetten är det eliseband. Jättebra bredd till den här lilla korsetten.Ha en skön dag!

Kuvertkort

Igår blev det kalas för hela slanten. Mamma fyllde år häromdagen och firades med att få bjuda på mat :-). Sen vidare till nästa ställe och fira min vän som fyllde 40 år.

Jag har gjort ett kuvertkort till min kompis enligt en instruktionsfilm på Svensk ScrapbookingJag köpte några magneter på Hobbyshopen här i stan men jösses vilka pluttiga, det är knappt att man kan se dem. Mycket starka är de, men när jag väl fick på dem på kortet så funkade det inte när papperspanelerna sattes över. Vad gör man då? Jo man får tänka om. Hade ett svagt minne att någonstans i kökslådan skulle det finnas kardborrband inköpt för så där en 15 år sen. Ja men visst, det låg där det skulle och då stansade jag ut två runda bitar för att göra ett kardborrlås istället. Brunt är kanske inte så diskret men vad gör väl det!Här är kortet sett uppifrån så de veckade kanterna syns.Kort med personliga budskap har jag stoppat i, pappret är stämplat med lite swirls för att få liv.Stämplarna kommer från Stämpelkällan och Reprint.


Ha en bra dag!

Augustiutmaning hos CountryScrap

Ja då har jag gett mig på en utmaning igen, kul att testa sånt jag inte hade tänkt mig. Hade en liten pringlesburk som ville få nytt liv.

I CountryScraps månadsutmaning så ska man blinga en burk i vintagestil. Det ska vara med en tag, rep, spets och blommor. Jag tror jag fick med allt. Testa du med, jättebra med utmaningar när det är lite idétorka :-)Pennställ av konservburk

Min kusin önskar sig ett pennställ som ska gå i färgerna svart, lila och silver. Jag har försökt fått till något som kan stämma överens med önskemålet :-)

Korsettemat fortsätter även på burken :-)

Ett knippe korsetter

Nu har jag tillverkat några fler korsetter under veckan, det tar mig ca 5 timmar att få till en och det kanske inte är att rekommendera när det är jobbdags tidigt dagen efter :-) Jag har så svårt att sluta när jag väl kört igång. Men i fredags hade jag och min kompis Karin en scrapkväll hos henne och då hann jag få ihop nästan en hel. Det här är veckans resultat:


Jag har också varit hemma hos Åsa och fyndat lite av hennes överskott :-) Dessutom, bäst av allt, få se hur ett riktigt scraprum ser ut! Tack Åsa för dina tips!Utmaning

Jag har gjort ett kort med inspiration från en skissutmaning på Svensk Scrapbooking, augustiutmaningen. Vad jag förstått så behöver man inte slaviskt ha med alla saker om det inte uttryckligen står i beskrivningen. Här är länken till själva skissen.

Mitt kort ser ut så här:Jag är störtkär i det här pappret från Best Creations och det glittrar så fint om det även om det inte syns på bilden. 
Jag började på projektet i går kväll och blev nästan galen när jag kom till momentet med rosetten. Varför envisas jag med att ha rosetter på korten kan man ju undra, men det är ju fint. När man får till det vill säga....
Räddningen (sent) igår kväll var en filmsnutt jag hittade på Youtube av PrairiePaperandink, bra tutorial på hur man gör en fin knut men också rosetter. 

Den här kvällen har jag koncentrerat mig på insidan, den finns inte med i utmaningen men jag ska ju ge bort mitt kort och då vill jag ha ett innehåll.Jag har gjort en ficka till vänster och gjort en tag med hjälp av en Quickutz-stans. Jag ritade ut formen och klippte med sax.På tagen ska jag sen lägga till en personlig hälsning så småningom.

Stämplarna på kortet kommer från Reprint och Inkido.

Nu ska jag se till att ladda upp mitt kort till augustiutmaningen. Natti natti!

Äntligen lite pyssel

Nu har mina pysselsaker varit undanplockade alldeles för länge. Men idag kom de äntligen fram igen. Jag gjorde en kortstomme för ganska länge sen men sen har det inte blivit något av den för jag kunde inte bestämma vilka papper som skulle klä den. Men nu är den klar. Det är en variant av tri-shutter card som jag gillar så mycket.Jag har dekorerat med papper från serien Butterfly garden som jag tycker är underbar. Satinband med en rosett som jag kämpat för att få till som vanligt och självklart så får en Martha Stewartfjäril vara med.

Stämpeln på framsidan är från Reprint.Här är den utvecklad rakt framifrån.Här kan man se trappstegen eller vad man vill kalla det.Jag har stämplat "kramar" på en av de mindre rutorna och kommer att skriva mitt namn under när jag ger bort kortet.En närbild på "huvudstämpeln" på kortet. Blev så glad när jag hittade den stämpeln hos Roxstamps då texten är fantastisk. Den sången sjunger min kör varje år på när det är konfirmation och det är alltid så stämningsfullt.
Jag har dekorerat med några blommor. Eftersom körsbärsblommor finns med i pappersarket passade det ju bra att fortsätta med det temat :-)

Ha en bra dag! Lämna gärna spår i gästboken.

Kom ihåg att rösta på mig i Panduros tävling också :-) http://www.skapanytt.se/gallery/photo/57

Stämpelberoende

Ja eller vad ska man kalla det när jag inte kan låta bli att köpa nya stämplar. Shopoholic är förstås ett ord som kan användas men jag är en stampoholic också.

Jag hittade lite nya stämplar i söndags på nätet och idag kom paketet. Blev några band och lite bling också men mest stämplar. Så ikväll har jag suttit och monterat dem och förhoppningsvis kommer jag snart att kunna testa dem också.Jag har handlat hos Roxstamps den här gången, det var ett helt nytt ställe för mig och roliga stämplar på svenska.

RSS 2.0