19 mars 2018 - DT kort för CMS

Hej hopp!
 
Då var det dags för ett blogginlägg som DT för Copic Marker Sverige igen och nu väntar jag på våren. Det har varit vårkänsla i alla fall nu i helgen med takdropp och sol som verkligen värmde gott!
 
Jag har färglagt en digistämpel från Some Odd Girl och använt papper från Graphic45. Jag har också använt mig av mina kära chipboard ord från Make it Crafty! De är så roliga att färglägga på. 
 
 
Alla färger jag använt till motivet finns i mitt inlägg hos CMS. Jag har också färglagt hello och spring med copics. 
 
Du hittar inlägget här: Copic Marker Sverige
 
Hoppas du får en fantastisk dag!
Kram Rosa
 
 
 

18 mars 2018- top 3 Make it Crafty

Hej!
 
Jag måste ju berätta att jag hade turen att bli utvald till top 3 både i januari och februari i Make it Craftys färgläggningsutmaningar! Jättekul! Den i januari var att färglägga hud och då gjorde jag den med bokstäverna och i februari skulle man lägga till detaljer, så då gjorde jag eget blommönster i kjolen och rosetten på stämpeln.
Jag fick presentkort till MiC shoppen och har nu använt dem och väntar ivrigt på fler chipboards :D Tar kanske en vecka till innan de dyker upp från Australien. Jippi!
 
 
 
 
Ha en bra kväll!
Kram Rosa

5 mars 2018 - DT kort för CMS

Hej!
 
Det är min bloggdag hos Copic Marker Sverige och jag fortsätter lite med vårtemat :D
 
 
 
Digistämpel från Make it Crafty, de som har varit med ett tag ser säkert att konstnären som ritat stämpeln är Krista Smith som hade Saturated Canary tidigare. Den här tycker jag är jättefin <3 
 
Den som vill veta mer om vilka färger jag har använt får gärna gå över till CMS blogg för där står det. Du kommer direkt till inläggetom du trycker HÄR.
 
Ha en fortsatt bra dag!
KRAM Rosa

5 mars 2018 - Ny utmaning hos CMS

Hej!
 
Vi har en ny utmaning i copicbloggen och det är längtan efter våren. Det här är mitt inspirationskort som DT där. Var gärna med du också, läs mer i Copic Marker Sveriges blogg :D
 
Här är i alla fall mitt kort. 
 
 
Digistämpel från Polkadoodles och färglagt med copics så klart. Jag har dekorerat med lite blommor från Wild orchid crafts, kakservetter och lite paljetter. Givetvis glitterlim runt kanterna :D
 
Färgerna jag har använt är:
Hud: E13-11-93-01-00-000-R21
Mun: E04-RV34
Ögon: B37-16-02
Hår: E49- 44-55-41
Tulpaner: R89-85-83-81-V20
Tulpanblad: G28-YG99-63-13
Gräs: G28-YG99-63-13-G20 + vit gelpenna
 
Om några timmar så kommer det mer här i bloggen eftersom det är min bloggdag hos CMS :D 
 
Välkommen tillbaka! Lämna gärna en liten hälsning.
KRAM Rosa
 

RSS 2.0