Fru Frossa

Ännu ett projekt har genomförts i natt. Jag får se till att börja vända tillbaka dygnet då semestern snart är slut, (buhu). Jag har gjort ett "Side step card", vet inte vad det kan kallas på svenska.Jag färglade en stämpel som jag köpte i söndags på mässan i Leksand. Det är Fru Frossa från Bildmålarna som fått lite färg gjord med Promarkerpennor. Det gjorde jag på dagtid medan det var grått och tråkigt ute, sen fick hon ligga till sig lite till natten när jag gjorde själva kortet :-)

Fru Frossa från Bildmålarna. Jag har färglagt henne med promarkerpennor

Stämpeln "Ett visst mått av begär..." är också från Bildmålarna och hör ihop med bilden. Den är monterad på en kudde så den ska stå ut lite från kortet. Jag färgade in rött på hjärtat när jag stämplade och har ritat "stygn" runt om.

Passande text till Fru Frossa

Stämpeln "Till en speciell vän" kommer från Stämpelkällan som jag fick på posten för ett par veckor sedan. Jag har satt ett band med rosett runt om nederkanten. Rosetter är ju hemska att göra. Försökte följa en film på Youtube och fick göra om det flera gånger. Tror det största problemet är att de som visar hur man gör är högerhänta, men jag är vänsterhänt och det funkar inte så bra med finmotoriken då :-)

Så här ser kortet ut när det är ihopvikt:Och här lite från sidan:

Sedd från sidan

Dags att åka och bada lite kanske, för kors i taket så skiner solen idag!

Lämna gärna lite spår efter dig i gästboken!

Kram Rosa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Totalt antal besökare sedan 18 juni 2011: