Teljuskort

Jag gillar att testa olika kortvikningar och får nya favoriter varje gång :-) Jag släpade fram alla mina pysselsaker igen igår kväll och körde (som vanligt) ett nattarbete med korttillverkning.

En stor inspirationskälla är en norsk scrappare, Marianne, som gör helt otroligt vackra saker och på hennes blogg hittade jag instruktioner hur man gör den här sortens teljuskort som jag gjorde i natt. Jag har ett gäng doftande teljus hemma då jag köpt en massa (när jag väl handlar så handlar jag) från Partylite, jag tände ett med agave nektardoft för inspiration och gjorde ett kort som innehåller 6 gröna agave nektarljus.
Det fick bli ett grönt kort för att matcha ljusen och jag embossade med hologrampulver så det skulle bli lite mer liv i det gröna. Jag har chalkat alla kanter och stansat med en x-cut för att få lite mönster.Ett rosa band håller om ljusen och samma sorts band sitter på utsidan också. Hålet jag gjorde liknar mer ett ägg än en oval, men så kan det gå när man inte kommer överens med skärgrejen. Nåja, det går ju att få ut ljusen ur asken i alla fall... jag måste ju ha något att jobba på också, eller hur :-DJag har använt en bit småblommigt som blev över när jag gjorde after-eightautomaten till att klä asken, bokryggen och fickan som håller en tag.Jag gillar verkligen den där stämpeln (från inkido) och tycker den passar till ett kort som innehåller värme.Jag gjorde framsidan så ren och enkel som möjligt, använde en stans från Spellbinder och stämplade "istället för en blomma" (vilda stamps) inuti. Den är monterad med lite distanskuddar och bandet har jag tejpat fast runtom.Så hålls den ihop då av en rosett.

Nu har kvällen kommit igen så kanske det blir lite mer pysslat :-)

Lämna gärna en kommentar när du är här!

Kram Rosa

Kommentarer
Postat av: Elisabet

Så fint med ljuskort måste väl lära mig det också =)

2012-01-04 @ 22:30:10
URL: http://gobiten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Totalt antal besökare sedan 18 juni 2011: